De laser ontharing Dagboeken

Behalve huidverbetering mag lasertechniek tevens worden ingezet wegens permanente laserontharing. Via laserbehandeling verandert een haargroeicyclus. Haartjes die in de regel na mekaar groeien komen nu tegelijk en sneller tot een oppervlakte, waardoor een omvangrijk aantal haarzakjes tegelijkertijd mogen worden behandeld.

Via een lichte haarkleur is een vitaliteit minder geregistreerd in een haarzakjes. Hierdoor kunnen die ook niet defect. Een alternatief vanwege mensen met ons lichte haarkleur is ons laserbehandeling met radiogolven. Deze wordt in sommige klinieken aangeboden.

Zo hoort u meteen hetgeen de onkosten bestaan betreffende de ontharingsbehandelingen en ofwel dit wordt vergoed door uw zorgverzekeraar. Betreffende ons ’proefflits’ kan u ondervinden op welke manier permanent ontharen met een Elos aanvoelt.

Voorafgaand aan de treatment raden aan wij u om gebruik te vervaardigen met een Voor niets en vrijblijvend intake gesprek met ons met onze huidtherapeuten. Tijdens het gesprek ontvangt u alle info aan de verzorging e

SHR laserontharing is ons nieuwe ontharingsmethode welke is uitgevoerd via remedie aangaande ons bewegingsmethode. Dit houdt in het we met glijdende bewegingen over een behandelzone heen gaan. De huid is langzaam verwarmt en de contactkoeling beschermt de epidermis.

Voor we beginnen betreffende de laserontharing maken wij foto’s van het te behandelen gebied. Daarop testen wij hetgeen een ideale hoeveelheid laserenergie kan zijn en passen we de instellingen met de laser daarop aan.

Ik heb ons borstlift buiten prothese gehad. Ik heb tevoren uitstekende uitleg gekregen aan een behandeling en wat je zodra uitkomst kon verwachten. Een tijdj…

Voor Cosmetique Totale wordt laser ontharen in het gelaat ook via een zorgverzekeraars vergoed. Laser ontharen is alang geoorloofd van €45,- Prijzen laser ontharing

• Dit is een 1e laser die via een uiterst kritische Amerikaanse keuringsdienst FDA wegens ontharing kan zijn goedgekeurd.

Om zeker te bestaan dat een omvangrijk lees meer gedeelte hier met de niet-behandelde haarzakjes bij een volgende verzorging immers in een groeifase kan zijn, hanteren wij ons rustperiode betreffende plusminus 6 tot 8 weken tussen de laserontharingen.

Zorg vergt deskundigheid en ervaring. Het is dan ook belangrijk het zorgleners geschoold bestaan en geregeld bijscholing oplopen. Dit frequenter verrichten aangaande de handelingen vergroot de vaardigheid.

In het cliënttevredenheidsonderzoek vragen we cliënten een aantal maanden na ze in de kliniek zijn geweest teneinde het een rapportcijfer te geven op ons schaal aangaande 0 tot 10.

Dat komt omdat zij behandeling vervaardigen betreffende ons langduriger golflengte, waardoor laserontharen nog beter is ingesteld op een donkere huid.

Niet al die haarzakjes doorlopen deze 3 fasen op identiek tijdstip. Op dit ogenblik gekomen over een laserbehandeling moeten enkele haarzakjes in een groeifase zijn, andere bestaan in een overgangs- of rustfase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *